Najzábavnejšia komédia pod slnkom – Vo štvorici po opici

Hľadáte film pri ktorom sa zasmejete? Ste na správnom mieste. Americká komédia Vo štvorici po opici (The Hangover) vás určite rozosmeje! Štyria kamoši čo si užívaju rozlúčku so slobodou v Las Vegas. Kamennú tvár by ste dlho neudržali. Tak sa vrhnite do sledovania!

Režisér a herecké obsadenie

Hlavné postavy vo filme stvárnili Bradley Cooper , Zach Galifianakis , Ed Helms , Justin Bartha . Vo filme si taktiež zahral aj Mike Tyson , ktorý túto ponuku na začiatku odmietol.

Natáčanie

Pätnásť dní sa film natáčal v americkom štáte Nevada, v ktorom sa nachádza Las Vegas.

Niekoľko scén sa natočilo blízko mesta San Bernardino a Rialto.

Herec Ed Helms priznal, že to bolo pre neho jedno z najťažších natáčaní. Počas natáčania schudol a prezradil, že mnoho scén potrebovalo veľa záberov.

Vo filme sa objavilo aj mnoho zvierat, ktoré boli pod neustálym dohľadom trénerov.

Celkový zárobok za film sa pohyboval v sume okolo 467 322 503 $.

Obsah

Doug sa pripravuje na svoj veľký deň. O dva dni ho čaká svadba s jeho priateľkou. Kamaráti Phil, Stu a Alan ho berú na rozlúčkovú párty do Las Vegas. Na cestu im požičal Dougov budúci svokor svojho obľúbeného veterána od automobilovej značky Mercedes.

Večer sa všetci stretnú na streche hotela, aby zapili pánsku jazdu. Následne sa ráno prebúdzajú a zisťujú, že si nič nepamätajú z predošlej noci. Po chvíľke si uvedomujú, že im chýba priateľ Doug.

Počas filmu sa objavujú záchytné body: v izbe je neporiadok, v kúpeľni majú tigra, nájdu dieťa v šatníku, Stuovi chýba predný zub, vzácny prsteň, pokladničný doklad so sumou 800 $, vonku na soche je zapichnutý matrac z ich hotelovej izby, Phil má na ruke náramok z nemocnice a pracovník hotela im priviezol policajné auto, ktoré ukradli.

Počas dňa sa rozhodnú, že treba nájsť Douga. Nie je to tak jednoduché ako si mysleli. Narážajú aj na gangsterskú skupinu, ktorá im tvrdí, že má Douga a pýtajú si za neho 80 000 $. Zisťujú, že toľko peňazí nemajú, a tak Alan tieto peniaze zarobí počas hry blackjack v kasíne. Po získaní potrebného množstva peňazí idú za šéfom gangu.

Ako to celé nakoniec dopadlo? Podarí sa im nájsť strateného kamaráta alebo ho už nikdy neuvidia? Koniec zamotaného príbehu a ďalšie zaujímavosti o filme nájdete na: https://sledujsnami.235.sk/