Sledovanie Online Filmov a Online Seriálov na internete

Ahoj, chcel by som sa s vami podeliť o dva najlepšie weby aké tu kedy boli ! Jedná sa o sledovanie online seriálov a online filmov na internete. Mnohí z vás isto hľadajú svoje obľúbené filmy, alebo seriály.

Postupne si rozoberieme výhody jednotlivých webov o ktorých sa tu zmieňujem, takže začneme.

Online Seriály www.SledujSerialy.sk Obsah webu Seriály, množstvo seriálov až 3550 seriálov na jednom webe a cez 155 000 tisíc epizód ! Výhodou tohto webu je neustále aktualizovanie obsahu a neustále pridávanie nových a nových seriálov, každý deň doplnené titulky, nové epizódy či dabing! Admini sa o web naozaj starajú ! Web disponuje množstvo super funkciami. A to sú pridať medzi obľúbené, táto funkcia nie je tak klasická ako sa môže zdať, každý váš seriál si v profile zapametá a ak označujete epizódy ako videné čo je jedna z ďalších funkcií, tak web po jednom kliknutí v profile na váš obľúbený seriál presmeruje na epizódu, kde ste skončili, ďalej vám budú chodiť notifikácie o nových epizódach daného seriálu a to už či admini pridali titulky alebo dabing. Je možnosť aj odoberať novinky o seriály, tu vám upozornenia budú chodiť na váš email, aby vás vždy upozornilo na nové epizódy alebo pridané titulky či dabing. Je tam množstvo ďalších funkcií, ale už by som tu musel písať knihu o tom a musíme sa posunúť ďalej! Najznámejšie seriály:

Dva a Pol Chlapa,Teória veľkého tresku

Online Filmy www.SledujFilmy.to

Tento web disponuje cez 15000 online filmov čo je najviac na celom SK a CZ internete ! Web má taktiež množstvo funkcií podobne ako seriály.

Piráti Karibiku: Salazarova pomsta

Sledujte filmy a seriály na internete a zničte pocit nudy, príjemný zdroj zábavy!